Sve o postu: Postom do zdravlja i dugovječnosti

Količina:

Cijena:

*Za narudžbe izvan Hrvatske pošalji upit

 

Što kada bih ti rekao da postoji potpuno besplatan, prirodan i učinkovit način da budeš savršenog zdravlja, usporiš starenje, pucaš od energije, da ti mozak funkcionira besprijekorno, da održavaš idealnu tjelesnu težinu bez da brojiš kalorije, važeš hranu ili se zauvijek odrekneš svega što voliš jesti, a da se istovremeno osjećaš i izgledaš bolje nego ikada? 

Sigurno misliš da u nečemu mora biti kvaka, zar ne? 

Ta kvaka se zove POST. Najstarija, najprirodnija, najučinkovitija, najpraktičnija i potpuno besplatna metoda za poboljšanje zdravlja, usporavanje starenja, povećanje energije te bezbolno i potpuno prirodno mršavljenje.

U knjizi objašnjavam sve što trebaš znati o postu, zašto je toliko učinkovit, što je to autofagija, što jesti prije a što nakon posta, kako se pripremiti za duži post, koji su benefiti posta, kako bi žene trebale postiti, tko ne bi trebao postiti, kako vježbati za vrijeme posta ali i inače, što to znači zdravo se hraniti, važnost emocija…itd.

Iako je ovo knjiga o postu, dodao sam i vrlo jednostavne, zdrave i hranjive recepte za koje će ti trebati minimalno vremena. U ovoj knjizi se nalaze sve informacije koje su ti potrebne da konačno preuzmeš kontrolu nad svojim zdravljem, ali naravno, bez primjene naučenog u praksi ništa nećeš promijeniti.

Osim što će zasigurno promijeniti tvoj odnos prema hrani ova knjiga će te prije svega osloboditi jer ćeš shvatiti koliko je u biti sve jednostavno, praktično i ono najbitnije – učinkovito.

Pisana je na vrlo jednostavan način, bez stručnih izraza i terminologije, upravo iz razloga da je što lakše razumiješ i da što prije možeš primijeniti naučeno.

 

Knjiga ima 208 stranica.

 

Osvrt na knjigu

Povuci za više sadržaja

Armando Matijević
Armando Matijević

Postom do zdravlja i dugovječnosti osvrt Post je najmoćnije oružje koje možete primjenit za svoje zdravlje. Ova knjiga je ultimativni vodič - Dalibor u njoj kvalitetno pokriva apsolutno sve aspekte posta i onoga šta dolazi uz njega. Ali najviše bi istaknuo činjenicu da ova knjiga, tj primjenjeni sadržaj iz nje, čini da uzmete kontrolu nad vašim zdravljem. A to je prokleto dobar osjećaj. :)

Erik Miletić
Erik Miletić

Kako i dalje uživati u hrani koju se voli, a opet postići željene rezultate? Odgovor koji nam Dalibor u ovoj knjizi je već otkriven u naslovu, dakle post općenito ili dnevni post, post kojim se nastoji skratit vrijeme između prvog i zadnjeg obroka u danu. Pri pisanju Dalibor se poziva na zdravi razum i vlastita iskustva. Sve što piše, Dalibor nije sam probao, već dugi niz godina to živi, a to je pustilo jasan pečat koji nije vidljiv samo na koricama i u sadržaju knjige, već i u njegovom svakodnevnom stilu života. Dalibor nije opterećen dijetama ili nekim specifičnim tipom prehrane, a još manje religijom ili filozofijom. On ne zbunjuje, ne zabranjuje i ne propovijeda, već pomaže čitatelju da pronađe svoj put i motivira ga da se pokrene, krene i ide dalje tim putem do vlastite sreće i zdravlja. Često u knjigama s takvom i sličnom tematikom autori između redova prodaju neke svoje proizvode, ali ovdje to nije slučaj, stoga mogu samo reći bravo i hvala Dalibore, napisao si inspirirajuću knjigu koja može mnoge potaknuti na taj mali korak u prehrani, ali veliki iskorak u životu.

Damir Burić
Damir Burić

Sam autor u knjizi vrlo lijepo objašnjava smisao posta i razne načine njegove primjene. Post je u današnje vrijeme jako popularan, i dokazano da vrlo kvalitetno utječe na poboljšanje našeg zdravlja. Zdrava hrana, kretanje na otvorenom, razne vrste kvalitetnih treninga i svjesnost najbitniji su čimbenici za zdravi način življenja. Ukratko, svakome tko se želi hraniti zdravo i živjeti možda zdravije nego do sada, svakako bih preporučio da pročita ovu knjigu. Sve pohvale i najiskrenije čestitke od srca Daliboru.

Kristijan Pušić
Kristijan Pušić

Iz vlastitog iskustva znam kolika je post blagodat jer mi je prva knjiga uvelike promjenila i poboljšala život te me uvela u sam svijet posta a nova knjiga je to digla na puno veći nivo jer nakon iskušane gotovo svake dijete na tržištu mogu sa sigurnošču reći da je post jedini put ka zdravlju, sreći i zadovoljstvu a to i ova knjiga maksimalno dokazuje i ruši sve mitove o postu tako da se iskreno nadam i vjerujem da će mnogi nakon čitanja same knjige okrenuti novu stranicu u svome životu.

Natrag na listu