Zovem se Dalibor Petrinić i bavim se istraživanjem ljudskog tijela i ljudskih sposobnosti zadnjih 15 godina. 
U tom periodu sam radio s više od tisuću ljudi, što uživo što online i na njima i sebi isprobao sve moguće programe vježbanja, prehrane i suplementacije, ne bi li došao do što boljeg saznanja kako zapravo funkcionira ljudsko tijelo. 

Fitnessom se bavim duže od 2 desetljeća, ali tek sam unazad 8 godina shvatio što to zapravo znači biti fit i kako ova službena definicija fitnessa koja se promovira putem medija i službenog obrazovanja nema puno veze sa zdravljem.
Najmanje se volim definirati osobnim trenerom, jer je moj pogled na fitness vrlo specifičan i drugačiji te smatram da moramo podjednako vježbati naš Um, Tijelo i Duh za bilo kakve dugoročne rezultate. 
Iskustvo mi je pokazalo da su 3 faktora ključna za zdravlje i dugovječnost: rad na umu, redovito kretanje i pojedincu prilagođena prehrana.
Također, puno truda, vremena i energije ulažem u buđenje ljudske svijesti jer smatram da je upravo taj nedostatak svjesnosti i zahvalnosti najveći razlog zašto je većina ljudi u tako lošem zdravstvenom stanju.

Cilj ove stranice je ponuditi vam najkorisnije informacije putem knjiga, online sadržaja ili uživo putem predavanja, kao i najkvalitetnije suplemente i proizvode za poboljšanje zdravlja, produktivnosti i dugovječnosti koje i sam koristim. 
Smatram da smo rođenjem dobili vrhunski software - naš um i vrhunski hardware - naše tijelo, ali nažalost nismo dobili upute za korištenje. 
Vjerujem da sam kroz svoje dugogodišnje iskustvo uspio pronaći te upute i volio bi ih podijeliti sa svima vama, kako bi ostvarili svoje maksimalne potencijale te se osjećali i izgledali bolje nego ikada. 
Zato, pridružite mi se na našem zajedničkom putovanju i otkrivanju za što su sve vaš Um, Tijelo i Duh zaista sposobni.

Pravila kupovine na web stranici

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je DEEPFITNESS d.o.o. Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati virmanom (uplatnicom) u banci (pošti, FINI, m-bankingom ili internet bankarstvom) i pošalje narudžbu Prodavatelju, ili pošalje narudžbu pa artikl plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave).

Putem web shopa daliborpetrinic.com kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja.

DEEPFITNESS d.o.o. nije u sustavu PDV-a

Valuta je Hrvatska kuna (HRK).

DEEPFITNESS d.o.o. Antuna Branka Šimića 18/1, 51000 Rijeka, Hrvatska, OIB: 26110709743 vlasnik je web stranice daliborpetrinic.com.

 

Detaljnije pročitajte na LINKU

Partneri

Concept
Decathlon
Five fingers
gymboss
icebreaker
polar
schwin
skins
sunwarior
under armor
vivo life